Napier.1600KVA prijs van de transformatorHoeveel weet je over?

  • vrijgavetijd:2022-09-14 17:56:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:252
  • Korte omschrijving:

    Napier.,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het

Artikel inhoud

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Napier.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Shchuchinsk.De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Droge transformator

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Napier.1600KVA prijs van de transformatorHoeveel weet je over?



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Onderhoudsinhoud van de transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Lijst van contingentenDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.


Napier.1600KVA prijs van de transformatorHoeveel weet je over?



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Hoge kwaliteit en lage prijsUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen,Napier.Elektrische transformator, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,Napier.Bescherming van transformatoren met olieonderdompeling, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %,Napier.Wat is droge transformator, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Napier.lekkage van bout- of buisexterne draad

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Door een slechte afdichting in het algemeen, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Alessandria.Hefplatform met schaarConcurrentievermogen in dagelijks onderhoud

    Alessandria.Hefplatform met schaarConcurrentievermogen in dagelijks onderhoud

  • Alessandria.Professionele hefplatform van aluminiumlegeringZal voor grote uitdagingen staan

    Alessandria.Professionele hefplatform van aluminiumlegeringZal voor grote uitdagingen staan

  • Cagliari.Elektrisch liftmechanismeOordeel en coördinatie

    Cagliari.Elektrisch liftmechanismeOordeel en coördinatie

  • Lido di RomaKleine lift op de tweede verdiepingProbleem met gesloten waarde

    Lido di RomaKleine lift op de tweede verdiepingProbleem met gesloten waarde

  • Perpignan.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisSmeltmethode:

    Perpignan.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisSmeltmethode:

  • Essaf KSourScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntieTips voor het gebruik:

    Essaf KSourScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntieTips voor het gebruik:

  • RevitalisatieIntelligent hydraulisch hefplatformVerzameling van tips en trucs

    RevitalisatieIntelligent hydraulisch hefplatformVerzameling van tips en trucs

  • Caltanissetta.Elektrische hydraulische vouwliftWaarom is het zo veelzijdig?

    Caltanissetta.Elektrische hydraulische vouwliftWaarom is het zo veelzijdig?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!