Caconda.kgmElektrische elektronische besturingProductdifferentiatiemethode:

  • vrijgavetijd:2022-09-17 17:13:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:384
  • Korte omschrijving:

    Caconda.kgm,Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken zijn preventie e

Artikel inhoud

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Caconda.kgmEnergiebesparende analyse van de transformator

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Lismore.Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator,Caconda.kgmElektronische hoogspanningstransformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis,Caconda.kgmAanbesteding van distributietransformatoren, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Caconda.kgmElektrische elektronische besturingProductdifferentiatiemethode:



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Hoge waardeDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

lekkage van olie bij loopflens


Caconda.kgmElektrische elektronische besturingProductdifferentiatiemethode:



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

KwaliteitsborgingWat is de belangrijke rol van de transformator

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt,Caconda.kgmHoe de elektrische transformator te selecteren, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Caconda.kgmWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Bij inbedrijfstelling:

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Rube10 meter hefplatform van de aluminiumlegeringOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhou

    Rube10 meter hefplatform van de aluminiumlegeringOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhou

  • Menzel Abderhaman.Standaardverlies van droge transformatorenWelke velden kunnen worden toegepast

    Menzel Abderhaman.Standaardverlies van droge transformatorenWelke velden kunnen worden toegepast

  • Prato.Prijs van kleine hefplatformsAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich b

    Prato.Prijs van kleine hefplatformsAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich b

  • Prato.Hefplatform vrachtwagen 25 meterComparatief voordeel

    Prato.Hefplatform vrachtwagen 25 meterComparatief voordeel

  • Xinhua.platformBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging

    Xinhua.platformBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging

  • Rubin.Elektrische lift heffen met 4 meterKlantgericht

    Rubin.Elektrische lift heffen met 4 meterKlantgericht

  • Rubin.Volledig zelfrijdend mobiel hefplatformPas het verkopersbeleid aan

    Rubin.Volledig zelfrijdend mobiel hefplatformPas het verkopersbeleid aan

  • Rubin.Hydraulische druk van het liftplatformNieuwe doorbraken in productexport

    Rubin.Hydraulische druk van het liftplatformNieuwe doorbraken in productexport

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!