Palaku.Elektrische transformatorProductselectie en cheats gebruiken

  • vrijgavetijd:2022-09-17 17:40:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:600
  • Korte omschrijving:

    Palaku.,De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opkn

Artikel inhoud

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Productieproces en stappen van droge transformator

Palaku.Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Talca.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,Palaku.1250 Droge type transformator grootte, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Palaku.Elektrische transformatorProductselectie en cheats gebruiken



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Transformer inspectie neus snuivende methode

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Welkom gesprekkenAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam,Palaku.Aard van de isolatie van de transformator, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


Palaku.Elektrische transformatorProductselectie en cheats gebruiken



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

aanbevelenPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is,Palaku.Aanbrengen van droge transformatoren, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Palaku.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Gent.Kogeltafel type hefplatform autoSlechte brandwerendheid

    Gent.Kogeltafel type hefplatform autoSlechte brandwerendheid

  • Guidonia Montecelio.Aankoop van hydraulisch hefplatformOmkering van vraag en aanbod

    Guidonia Montecelio.Aankoop van hydraulisch hefplatformOmkering van vraag en aanbod

  • Clement Ferrand.Elektrische liftIs de marktlogica veranderd?

    Clement Ferrand.Elektrische liftIs de marktlogica veranderd?

  • Clement Ferrand.Elektrisch klein hefplatformSerie functie introductie:

    Clement Ferrand.Elektrisch klein hefplatformSerie functie introductie:

  • Clement Ferrand.Eenvoudig liftplatformWat is het voordeel als u het werk in één keer voltooit?

    Clement Ferrand.Eenvoudig liftplatformWat is het voordeel als u het werk in één keer voltooit?

  • Clement Ferrand.Hefplatform van aluminiumlegeringBedrijven moeten rekening houden met de belangenafw

    Clement Ferrand.Hefplatform van aluminiumlegeringBedrijven moeten rekening houden met de belangenafw

  • Kosice.Warme transformator met een deklaagAnalyse van de spotmarkt

    Kosice.Warme transformator met een deklaagAnalyse van de spotmarkt

  • Nyol.Klein handmatig hefplatformFoutanalyse en verbetering

    Nyol.Klein handmatig hefplatformFoutanalyse en verbetering

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!