GabaanHerstel van distributietransformatorenU bent van harte welkom om te bestellen

  • vrijgavetijd:2022-09-19 16:47:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:104
  • Korte omschrijving:

    Gabaan,GabaanAlle transformatoren, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizingLook van olie van gi

Artikel inhoud
GabaanAlle transformatoren, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing

Look van olie van gietijzeren delen

Verschillende afleidingsmethoden, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Radnevo.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

lekkage van zegelolie

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,GabaanParameters van scb11 droge transformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


GabaanHerstel van distributietransformatorenU bent van harte welkom om te bestellen



Droge transformator

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren,Gabaan30 KVA drie-fasetransformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Briljantie aanmakenkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


GabaanHerstel van distributietransformatorenU bent van harte welkom om te bestellen



Verminderde isolering

bouwenVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Droge transformator

GabaanVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

    Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

  • Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

    Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

  • Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

    Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

  • HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

    HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

  • HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

    HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

  • PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

    PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

  • PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

    PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

  • PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

    PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!