Tougan.Hoeveel is een 500 KVA box transformatorDingen om op te letten bij het kiezen

  • vrijgavetijd:2022-09-19 18:19:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:118
  • Korte omschrijving:

    Tougan., moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.Tougan.Hoe

Artikel inhoud
moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Tougan.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Nikaia.Productieproces en stappen van droge transformator

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Wanneer oliemonsters worden gebruikt zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Tougan.Hoeveel is een 500 KVA box transformatorDingen om op te letten bij het kiezen



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,Tougan.Isolerende olie van transformatoren van olietype, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen,Tougan.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator,Tougan.380V tot 660V driefasetransformator, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Verbetering van de kwaliteitlekkage van olie op elektrische lasstand

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Tougan.Fabrikant van transformatoren

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Zawelche.Elektrisch hefplatform voor duwstangenIndustriële doorbraken versnellen de realisatie van i

    Zawelche.Elektrisch hefplatform voor duwstangenIndustriële doorbraken versnellen de realisatie van i

  • Zawelche.SchaarliftplatformOplossingen voor productproblemen

    Zawelche.SchaarliftplatformOplossingen voor productproblemen

  • Zawelche.Eenrail aluminiumlegeringsliftHoeveel weet u over de operatie?

    Zawelche.Eenrail aluminiumlegeringsliftHoeveel weet u over de operatie?

  • Kutno.Elektrische isolatie-transformator-voedingTolerantie van afmetingen

    Kutno.Elektrische isolatie-transformator-voedingTolerantie van afmetingen

  • Sihu.Vast type hydraulisch hefplatformWat zijn de fouten?

    Sihu.Vast type hydraulisch hefplatformWat zijn de fouten?

  • Sihu.Elektrisch hefplatform voertuigNieuwe groeipunten voor industriële export

    Sihu.Elektrisch hefplatform voertuigNieuwe groeipunten voor industriële export

  • AsperniCity in ItalyHefplatform heffen hydraulische drukClassificatie en functie

    AsperniCity in ItalyHefplatform heffen hydraulische drukClassificatie en functie

  • Bitom.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieWat zijn de technische voorwaarden voor selectie en

    Bitom.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieWat zijn de technische voorwaarden voor selectie en

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!