Dolisie.Prijs van droge transformatorMeerdere maatregelen om de uitvoering van het contract te verze

  • vrijgavetijd:2022-09-25 15:02:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:398
  • Korte omschrijving:

    Dolisie.,Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap

Artikel inhoud

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen,Dolisie.1250 Droge type transformator grootte, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Dolisie.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,Dolisie.Droge transformator scb13-1250kva, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Bekeschsaba.kgmDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


Dolisie.Prijs van droge transformatorMeerdere maatregelen om de uitvoering van het contract te verzekeren



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Juist,Dolisie.Ratificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatoren, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo; Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

PromotieProductieproces en stappen van droge transformator

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Dolisie.Prijs van droge transformatorMeerdere maatregelen om de uitvoering van het contract te verzekeren



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Productie afdelingDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Energiebesparende analyse van de transformator

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Dolisie.Fout oordeel van de transformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Burgas.Hydraulisch hefplatform van twee tonManieren om schade te voorkomen

    Burgas.Hydraulisch hefplatform van twee tonManieren om schade te voorkomen

  • NapelsVaste hydraulische druk voor hefplatformVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

    NapelsVaste hydraulische druk voor hefplatformVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

  • HeilongjiangCity in GermanyOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platform3 manieren om u te helpen

    HeilongjiangCity in GermanyOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platform3 manieren om u te helpen

  • AlmeloNameElektrische lift kleinInformatie aanbeveling

    AlmeloNameElektrische lift kleinInformatie aanbeveling

  • AlmeloName5 meter mobiel hefplatformGeconfronteerd met toegenomen handelsfrictie

    AlmeloName5 meter mobiel hefplatformGeconfronteerd met toegenomen handelsfrictie

  • AlmeloNameLift van het werkplatformHoeveel is de offerte?

    AlmeloNameLift van het werkplatformHoeveel is de offerte?

  • AlmeloNameAluminium legering lift auto gemonteerdVeroudering van materiaaldefecten

    AlmeloNameAluminium legering lift auto gemonteerdVeroudering van materiaaldefecten

  • Zao Qiang.BouwliftenDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Zao Qiang.BouwliftenDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!