Gandajika.Rapport van droogtype transformatorHoe het systeem te beschermen?

  • vrijgavetijd:2022-09-25 16:54:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:598
  • Korte omschrijving:

    Gandajika.,Gandajika.Hoeveel kost een driefasetransformator?, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,

Artikel inhoud
Gandajika.Hoeveel kost een driefasetransformator?, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Gandajika.Hoeveel kost een boxtransformator?, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

fabrikant van droge transformatoren

Gandajika.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Jijialiworld.kgmGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen,Gandajika.Droge type 1250kva-transformator, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw wind en zand resoluut te voorkomen.

installerenVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Elektrische transformator-installatie


Gandajika.Rapport van droogtype transformatorHoe het systeem te beschermen?



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

BetrouwbaarAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Geluid bij faseuitval

Gandajika.In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

lekkage van olie op elektrische lasstand

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

    Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

  • Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

    Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

  • Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

    Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

  • Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

    Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

  • Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

    Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

  • GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

    GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

  • BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

    BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!