Mangai.Scb11 driefaselijke transformator voor droog typeKansen en uitdagingen van marktontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-09-25 18:37:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:298
  • Korte omschrijving:

    Mangai.,Verspreiding van het geluid van droge transformatorWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificat

Artikel inhoud

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Mangai.De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Oorzaken van brand in transformator

Al ManqafDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

lekkage van zegelolie

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


Mangai.Scb11 driefaselijke transformator voor droog typeKansen en uitdagingen van marktontwikkeling



De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Mangai.Specificatie van de transformator, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Plug eerst de stroom met volle lading,Mangai.transformator met variabele frequentieomvoorziening,Mangai.Prijs van droge transformator, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

De kosten zijn redelijkDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.


Mangai.Scb11 driefaselijke transformator voor droog typeKansen en uitdagingen van marktontwikkeling



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

BereikDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Mangai.Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Chelmsford.Overige productinformatie
  • FrissinNameKleine hijstafelWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

    FrissinNameKleine hijstafelWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

  • FrissinNameElektrisch lopend hefplatform voertuigOppervlakte categorie

    FrissinNameElektrisch lopend hefplatform voertuigOppervlakte categorie

  • toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulisch hefplatformVerrassing voor klanten

    toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulisch hefplatformVerrassing voor klanten

  • Koeln RodenkirchenElektrisch liftplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aa

    Koeln RodenkirchenElektrisch liftplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aa

  • Koeln RodenkirchenNoko hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

    Koeln RodenkirchenNoko hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

  • Koeln RodenkirchenPlattformliftHoe het te onderhouden?

    Koeln RodenkirchenPlattformliftHoe het te onderhouden?

  • Koeln RodenkirchenLift van de mast type aluminiumlegeringAnti-collision energie en effect

    Koeln RodenkirchenLift van de mast type aluminiumlegeringAnti-collision energie en effect

  • Donghe River5 meter liftKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

    Donghe River5 meter liftKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!