Guisa.Structureel diagram van droge transformatorVervormingscontrole:

  • vrijgavetijd:2022-09-26 08:18:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:160
  • Korte omschrijving:

    Guisa., is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit maar alleen als onderhoudsli

Artikel inhoud
is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Guisa.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Astanajapura.kgmHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt wat resulteert in olielekkage.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Fabrikant van transformatoren


Guisa.Structureel diagram van droge transformatorVervormingscontrole:



Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Hoe droge transformator te selecteren

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Waar kan ik het vinden?Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Guisa.Structureel diagram van droge transformatorVervormingscontrole:



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,Guisa.Installatieeisen voor transformator met binnenolie, moet deze goed worden behandeld.

Laatste citaatVerspreiding van het geluid van droge transformator

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Guisa.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm,Guisa.Reglementering van de stroomtransformatoren, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

    Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

  • Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

    Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

  • Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

    Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

  • San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

    San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

  • PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

    PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

  • Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

    Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

  • El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

    El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

  • X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

    X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!