Bedesa.transformator met olieonderdompeling S13Normen geïmplementeerd

  • vrijgavetijd:2022-09-29 09:26:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:502
  • Korte omschrijving:

    Bedesa.,De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelij

Artikel inhoud

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Sommige zijn gebonden met plastic tape en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Bedesa.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit,Bedesa.transformator met olieonderdompeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Chiclana de la Frontera.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,Bedesa.Installatie van transformatoren met olie, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom,Bedesa.Energieverbruik van transformatoren, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Bedesa.transformator met olieonderdompeling S13Normen geïmplementeerd



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Inspectie van de steekproefVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


Bedesa.transformator met olieonderdompeling S13Normen geïmplementeerd



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Veiligheid en gezondheidIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

lekkage van zegelolie

Bedesa.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

lekkage van zegelolie

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

    Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

  • Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

    Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

  • Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

    Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

  • Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

    Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

  • Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

    Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

  • Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

    Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

  • VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

    VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!