Berekum.kgm1250KW droge transformatorHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?

  • vrijgavetijd:2022-09-29 17:04:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:410
  • Korte omschrijving:

    Berekum.kgm, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olieGeluidsoplossing van droge transformatorenfabr

Artikel inhoud
naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie

Geluidsoplossing van droge transformatoren

fabrikant van droge transformatoren

Berekum.kgmWanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Als de transformator op volle kracht werkt, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Bang Bua Thong.In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Losse kernschroef

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.


Berekum.kgm1250KW droge transformatorHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Visuele controle voor de controle van de transformator

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

PromotieOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen,Berekum.kgmS13-olie ondergedompelde transformator, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel,Berekum.kgmVerdelingscapaciteit van transformatoren, het is zeer klein.


Berekum.kgm1250KW droge transformatorHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

activaOpmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Energiebesparende analyse van de transformator

lekkage van olie bij loopflens

Berekum.kgmVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Verminderde isolering

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Chelmsford.Overige productinformatie
  • La Spezia.kgmKlein elektrisch hefplatform 1 meter hoogAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbetere

    La Spezia.kgmKlein elektrisch hefplatform 1 meter hoogAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbetere

  • La Spezia.kgmZwaar hefplatform vrachtwagenStappen van beschermende constructie

    La Spezia.kgmZwaar hefplatform vrachtwagenStappen van beschermende constructie

  • Li Shi.Mobiel hydraulisch hefplatformVerwachte totale prijs

    Li Shi.Mobiel hydraulisch hefplatformVerwachte totale prijs

  • Koeln-Nippe1 ton elektrische liftTrendvoorspelling

    Koeln-Nippe1 ton elektrische liftTrendvoorspelling

  • Koeln-NippeHefplatform van rupsbandWat zijn de technische voorwaarden

    Koeln-NippeHefplatform van rupsbandWat zijn de technische voorwaarden

  • Koeln-NippeHydraulische druk van hefplatformliftProductstijging

    Koeln-NippeHydraulische druk van hefplatformliftProductstijging

  • Koeln-NippeHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDe groei van joint ventures bevorderen

    Koeln-NippeHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDe groei van joint ventures bevorderen

  • Shijingshan.kgm10 meter lift van aluminiumlegeringIntroductie van voorzorgsmaatregelen

    Shijingshan.kgm10 meter lift van aluminiumlegeringIntroductie van voorzorgsmaatregelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!