Sherbrooke.Parameters van de dompelpomp WQInleiding tot gemeenschappelijke technieken voor verhardin

  • vrijgavetijd:2022-09-30 08:50:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:277
  • Korte omschrijving:

    Sherbrooke., terwijl de stroom en snelheid een strikt positieve proportionele relatie hebben. Daarom kan de uitlaatklep van de eindt

Artikel inhoud
terwijl de stroom en snelheid een strikt positieve proportionele relatie hebben. Daarom kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

Sherbrooke.   De toevoerstroom van schroefpomp heeft niets te maken met de toevoerdruk. De leveringsdruk is alleen gerelateerd aan het stadium van de schroefpomp

   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, wanneer het nodig is om de transportstroom te controleren, is het alleen nodig om het motortoerental aan te passen door uitgerust met frequentieomvormer of traploze snelheidsregeling door riem te realiseren.

   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren,Sherbrooke.Pijpleidingspomp, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

Campechuela.kgm   Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.

E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.

   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp


Sherbrooke.Parameters van de dompelpomp WQInleiding tot gemeenschappelijke technieken voor verhardingsbehandeling



   Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes,Sherbrooke.slibpomp, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezen

   Als de stroom QD overschrijdt, zullen cavitatie en trillingen optreden, die de levensduur van de pomp ernstig zullen beïnvloeden. Daarom mag de pompkop niet te conservatief zijn bij het selecteren van de pomp. Het moet zo dicht mogelijk bij de werkelijke pijpleiding liggen. Over het algemeen mag het niet meer dan één keer van de werkelijke kop van de pijpleiding overschrijden.

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp

activa   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik,Sherbrooke.Parameters van de dompelpomp WQ, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden, dus selecteren we de pomp

   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.


Sherbrooke.Parameters van de dompelpomp WQInleiding tot gemeenschappelijke technieken voor verhardingsbehandeling



   Bovendien zal de gelekte brandbare, explosieve en giftige vloeistof brand, explosie en vergiftiging veroorzaken, en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.

Productie afdeling   Ten tweede is de levensduur van de stroompassage delen van de pomp relatief lang, waardoor productiekosten worden bespaard.

   Zijn werkprincipe is als volgt: wanneer de schroefpomp werkt, wordt de vloeistof gezogen in de afdichtingsholte gevormd door de rotor en stator. Vanwege de rotatie van de rotor, en de ononderbroken zuiging en ontlading realiseren de vloeistoftransmissie.

   Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatst

Sherbrooke.   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Lisboa.Elektrische transformator-olie ondergedompeldVerpakkings- en verwerkingstechnologie

    Lisboa.Elektrische transformator-olie ondergedompeldVerpakkings- en verwerkingstechnologie

  • HenanVaste hefplatform vrachtliftVervormingscontrole:

    HenanVaste hefplatform vrachtliftVervormingscontrole:

  • HenanExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteDe output heeft een nieuw record neerg

    HenanExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteDe output heeft een nieuw record neerg

  • ErenhotHydraulisch hefplatformHoe te debuggen in de industrie om energie te besparen en het milieu t

    ErenhotHydraulisch hefplatformHoe te debuggen in de industrie om energie te besparen en het milieu t

  • Monza.Elektrische mobiele liftDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

    Monza.Elektrische mobiele liftDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

  • Monza.Fabriek hydraulisch hefplatformBedieningsprocedures

    Monza.Fabriek hydraulisch hefplatformBedieningsprocedures

  • Monza.Zelfgemaakt liftplatformRedenen voor de toename van de productie:

    Monza.Zelfgemaakt liftplatformRedenen voor de toename van de productie:

  • Monza.Enige kolom aluminiumlegering hefplatformHoe het zinkende probleem op te lossen?

    Monza.Enige kolom aluminiumlegering hefplatformHoe het zinkende probleem op te lossen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!