Macenta.Aanbrengen van droge transformatorenHoe kies je hoge kwaliteit, duurzaam en goedkoop?

  • vrijgavetijd:2022-09-30 18:27:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:513
  • Korte omschrijving:

    Macenta., zetten we duidelijk de glazen testbuis naar vorenDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie

Artikel inhoud
zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Macenta.In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Alice Spring.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Macenta.Aanbrengen van droge transformatorenHoe kies je hoge kwaliteit, duurzaam en goedkoop?



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen,Macenta.Prijs van droge transformator, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Nauwkeurige afwerkingtransformator-onderneming met olieonderdompeling

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.


Macenta.Aanbrengen van droge transformatorenHoe kies je hoge kwaliteit, duurzaam en goedkoop?



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing,Macenta.Recycling van oude boxtransformator, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Elektrische transformator-installatie

Macenta.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Het flenzen oppervlak is ongelijk,Macenta.transformator met olieonderdompeling, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Fort sekhseh.Hydraulisch hefplatform met één kolomOpen de weg naar marktverandering

    Fort sekhseh.Hydraulisch hefplatform met één kolomOpen de weg naar marktverandering

  • Fort sekhseh.Liften van platformsVier elementen van aankoopaandacht:

    Fort sekhseh.Liften van platformsVier elementen van aankoopaandacht:

  • Fort sekhseh.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHet is beter om een ​​bevooroordeeld operati

    Fort sekhseh.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHet is beter om een ​​bevooroordeeld operati

  • Jiangsu.20 meter liftVeld zal profiteren

    Jiangsu.20 meter liftVeld zal profiteren

  • Tsevie.Prijs van droge transformator 2500Installatie- en verwijderingsgids

    Tsevie.Prijs van droge transformator 2500Installatie- en verwijderingsgids

  • West RaleighKlein vast hefplatformOntwikkelde en toegepaste wetenschappelijke en technologische pres

    West RaleighKlein vast hefplatformOntwikkelde en toegepaste wetenschappelijke en technologische pres

  • West RaleighBeweging van het hijsplatformRecent geciteerde fabrikanten

    West RaleighBeweging van het hijsplatformRecent geciteerde fabrikanten

  • SichuanElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe de slijtage te beoordelen en wat te ver

    SichuanElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe de slijtage te beoordelen en wat te ver

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!