Mandiana.Amerikaanse boxtransformatorHoge ervaring en technologie

  • vrijgavetijd:2022-10-01 14:58:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:530
  • Korte omschrijving:

    Mandiana.,Productieproces en stappen van droge transformatorWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar

Artikel inhoud

Productieproces en stappen van droge transformator

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Mandiana.Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt,Mandiana.Wat een goede droge testtransformator is., naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

KamerheerWanneer de transformator uit de fase is,Mandiana.Directe transformator,Mandiana.20 kV-olie ondergedompelde transformator, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Handig en efficiëntLosse kernschroef

transformator-onderneming met olieonderdompeling

fabrikant van droge transformatoren


Mandiana.Amerikaanse boxtransformatorHoge ervaring en technologie



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

KortingHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Mandiana.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

    Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

  • Stockton.Jueli hefplatformwagenWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in de productie?

    Stockton.Jueli hefplatformwagenWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in de productie?

  • Alphen aan den RijnHydraulisch hefplatformWat is het voordeel als u het werk in één keer voltooit?

    Alphen aan den RijnHydraulisch hefplatformWat is het voordeel als u het werk in één keer voltooit?

  • Amersfoort.Eenvoudige elektrische liftIndustrieel digitaal ontwikkelingssysteem

    Amersfoort.Eenvoudige elektrische liftIndustrieel digitaal ontwikkelingssysteem

  • Amersfoort.10 meter hefplatformVerzenden op elk moment

    Amersfoort.10 meter hefplatformVerzenden op elk moment

  • Amersfoort.Hydraulische hefplatformliftOorzaken van oppervlaktecorrosie

    Amersfoort.Hydraulische hefplatformliftOorzaken van oppervlaktecorrosie

  • Amersfoort.Aluminium legering van de liftpijlerGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurren

    Amersfoort.Aluminium legering van de liftpijlerGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurren

  • BourgesAutomatische lift in de fabriekVrijgavesignaal

    BourgesAutomatische lift in de fabriekVrijgavesignaal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!