Sandbay.kgmVortexpomp en pijpleidingpompWat is van toepassing op meer industrieën

  • vrijgavetijd:2022-10-02 08:35:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:155
  • Korte omschrijving:

    Sandbay.kgm,   Het fruit is ook slecht; Whe   De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tege

Artikel inhoud

   Het fruit is ook slecht; Whe

   De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en

Sandbay.kgm   De reactiekracht zal het axiale motoreinde van de pomp intrekken, resulterend in de botsing tussen de statische ring en de bewegende ring. De slagkracht op dat moment is zeer groot, wat direct de dynamische en statische ringen van de mechanische afdichting kan beschadigen.

   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, enz.

Egypte   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig

  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.

   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.


Sandbay.kgmVortexpomp en pijpleidingpompWat is van toepassing op meer industrieën



   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

   De werkelijke bedrijfsstroom is te groot, wat resulteert in de volgende resultaten: wanneer de stroom toeneemt, neemt het asvermogen van de pomp toe,Sandbay.kgmKleine diepe waterpomp, terwijl het rendement van de motor ongewijzigd blijft, zodat de

   Er is ook een trillingsmethode om de trillingsfrequentie van de pomp te meten, en de meting is relatief eenvoudig. Bij gebruik van één methode kunnen de meetresultaten echter enkele fouten bevatten. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten zullen beïnvloeden,Sandbay.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp,Sandbay.kgmHH-modderpomp, dus het is eigenlijk de belangrijkste

Afdeling beheerNa meer dan tien jaar snelle ontwikkeling. In het vroege stadium, om te voldoen aan de behoeften van marktontwikkeling, werden generatoren en andere mechanische en elektrische producten collectief verplaatst naar de fase II markt voor gebruik. Met een goede bedrijfsomgeving, waterpompen en generatoren

   Dus het heeft een proces

   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.


Sandbay.kgmVortexpomp en pijpleidingpompWat is van toepassing op meer industrieën



ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

Gratis raadpleging   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.

   Demontage van waterpomp: gebruik een demontagesleutel om de waterinlaatverbinding door linkerrotatie te verwijderen, en gebruik een demontagecilinder om de conische koker bij het onderste deel van de pomp te raken. Nadat de waaier los is, neemt u de waaier, conische huls, geleidingsbehuizing, bovenste geleidingsbehuizing, terugslagklep, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.

   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • Yaodu.Mobiele elektrische liftOm de service tastbaar te maken

    Yaodu.Mobiele elektrische liftOm de service tastbaar te maken

  • Yaodu.Ultradun hefplatformDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de industrie

    Yaodu.Ultradun hefplatformDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de industrie

  • Yaodu.Gebogen arm liftplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Yaodu.Gebogen arm liftplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • Yaodu.Werklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringWelkom om te informeren!

    Yaodu.Werklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringWelkom om te informeren!

  • San Diego.28 meter liftWat is uniek?

    San Diego.28 meter liftWat is uniek?

  • PotenzaHydraulische kleine liftEncyclopedie van etstechnologie

    PotenzaHydraulische kleine liftEncyclopedie van etstechnologie

  • Nancy.Vast hydraulisch hefplatformVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstan

    Nancy.Vast hydraulisch hefplatformVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstan

  • Leganesetransformator voor windenergieNa de vakantie stijgen de prijzen

    Leganesetransformator voor windenergieNa de vakantie stijgen de prijzen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!