Liberia.kgmDroge transformatorWeg van specialisatie

  • vrijgavetijd:2022-10-02 14:04:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:352
  • Korte omschrijving:

    Liberia.kgm,Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakel

Artikel inhoud

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Liberia.kgmHoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Ben Tre.De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator


Liberia.kgmDroge transformatorWeg van specialisatie



Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Onderzoek naar productenHoeveel kost de transformator?

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,Liberia.kgmWat vind je van box transformator meter, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

KredietgarantieBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender,Liberia.kgmPrijs van de reeks scbh15 droge transformator, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, de vaste vinger is op twaalf uur en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Liberia.kgmPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Liberia.kgmWarmtekrachttransformator 20kV, klemmen van de branch pijp met uw duim en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Chelmsford.Overige productinformatie
  • LatinaHydraulische lift van aluminiumlegeringDe functie van de klantenservice van het platform

    LatinaHydraulische lift van aluminiumlegeringDe functie van de klantenservice van het platform

  • PingshanCity in Canada12 meter mobiele liftWat te doen na analyse?

    PingshanCity in Canada12 meter mobiele liftWat te doen na analyse?

  • Lushoto.Prijs van 500 KVA-box type transformatorDe relevante basiskennis kan compleet zijn

    Lushoto.Prijs van 500 KVA-box type transformatorDe relevante basiskennis kan compleet zijn

  • Zhongshan.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformCapaciteitseffectiviteit

    Zhongshan.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformCapaciteitseffectiviteit

  • Zhongshan.30 meter hefplatform autoKan rimpels verminderen door het productieproces te beheersen

    Zhongshan.30 meter hefplatform autoKan rimpels verminderen door het productieproces te beheersen

  • Taocheng.Zelfhydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

    Taocheng.Zelfhydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

  • Rotterdam200 kg elektrische liftGids offerte:

    Rotterdam200 kg elektrische liftGids offerte:

  • RotterdamHefplatform voor het lossen van varkensProductbeschrijving:

    RotterdamHefplatform voor het lossen van varkensProductbeschrijving:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!