Tela.kgmGebruikte pijpleidingpompHoe moet het systeem worden beschermd?

vrijgavetijd:2022-12-18 11:01:57 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:83

Kerntips:Tela.kgm,   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompe

   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.

Tela.kgm   Nr. wordt over het algemeen uitgedrukt in fractionele vorm,Tela.kgmZD-modderpomp, en de stroomdoorgangsdelen van dit soort

De mogelijkheden zijn beperkt. De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is meer

Acht Prins Stad   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.


Tela.kgmGebruikte pijpleidingpompHoe moet het systeem worden beschermd?



   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.

   Assemblage van waterpomp: bevestig de as en de waterinlaatverbinding op de montagebasis, bevestig de waaier en conische koker op de as met de demontagecilinder, en installeer vervolgens de geleidingsbehuizing en de waaier Op deze manier worden de stroomopwaartse behuizing en de terugslagklep op hun beurt geïnstalleerd.

   Superieure,Tela.kgmBooster pijpleidingpomp, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.

Met hoeveel?De werking is stabieler!

   Het maakt niet uit welk type mestpomp u nodig hebt,Tela.kgmVuur diepe waterpomp, Ritter pomp zal u voorzien van de hoogste kwaliteit mestpomp producten; De nieuwste ontwikkeling van dompelmestpomptechnologie in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

   Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegd


Tela.kgmGebruikte pijpleidingpompHoe moet het systeem worden beschermd?



Een elektrisch ijzer, en het tin gelijkmatig infiltreren.

De goedkoopste   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.

   Het personeel dat dienst heeft voor de dagelijkse inspectie en het onderhoud van de dompelpomp maakt één luisterbeurt, twee kijken, drie aanraking en vier opname.

   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.

Tela.kgm   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.

   Wat is de oplossing voor deze situatie?

   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, enz.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Chelmsford.adviserennieuws