Cayey.Parameters van de dompelpomp WQBedieningsprocedures voor installatie en demontage van hijsappa

vrijgavetijd:2023-02-03 10:21:03 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:353

Kerntips:Cayey.,   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik, wanneer de belastings

   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden dus selecteren we de pomp

   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

Cayey.   Nadat de elektrische pomp vele malen is gebruikt, is het noodzakelijk om de elektrische pomp in schoon water te zetten en deze enkele minuten te laten draaien om sediment in de pomp te voorkomen en de zuiverheid van de elektrische pomp te verzekeren.

   Wanneer het waterpeil bereikt, daalt de frequentie van de frequentieomvormer en de s

Turayf.   Daarom, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen,Cayey.Dompelrioolwaterpomp, heeft het de voordelen van eenvoudige structuur, geschikte demontage en onderhoud, en geschikte installatie en gebruik. De verandering van de afdichtingsstructuur van de pomp vermijdt de directe schade aan het lager nadat de mechanische afdichting is beschadigd, en de levensduur van het lager is ook sterk veranderd.


Cayey.Parameters van de dompelpomp WQBedieningsprocedures voor installatie en demontage van hijsapparatuur



   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, zal de temperatuur van de luchtinlaat stijgen, resulterend in oververhitting van de motor. Probeer de werkomgeving te verbeteren. Zoals het opzetten van schaduwschuren voor schaduw.

   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.

hoe   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.


Cayey.Parameters van de dompelpomp WQBedieningsprocedures voor installatie en demontage van hijsapparatuur



   Bovendien zijn de processen van deze twee pompen ook verschillend, en de rioolwaterpomp kan over het algemeen worden aangepast. Dompelpompen worden over het algemeen gebruikt op sommige speciale of andere plaatsen.

Directe arbeidDe sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen,Cayey.Dompelpomp met rubbervoering, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie,Cayey.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, enz.

   Wh

   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,

Cayey.   Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is espec

   Ja, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.

   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Chelmsford.adviserennieuws
Chelmsford.Laatste nieuws